Váljon valóra minden álmod!

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Sárgával a fogyásért!

2019. február 16. - Juhász Ildikó Kíra

 

Tettél újévi fogadalmat fogyásra?

Ha igen, akkor a megfelelő táplálkozás és mozgás mellett az otthonodat is segítségül hívhatod, hogy támogasson a testsúlyod csökkentésben.

Nem kell felforgatnod a lakásodat, de fontos tudnod, hogy a konyhád és étkeződ színei nagy hatással lehetnek az étvágyadra.

Egy piros vagy rózsaszín színekben pompázó konyha jobban fokozhatja az étvágyadat, mint egy fehér vagy vajszínű.

Volt egy kedves Ügyfelem, aki egy vézna fiatalembernek adta ki a lakását, ahol a konyha halvány rózsaszín volt. Nem telt el egy év és a fiatalember közel 10 kg-ot hízott. 

Van egy szín, ami nagy segítségedre lehet, ha testsúlyt tartani vagy fogyni szeretnél. Ez a szín a sárga, ami nevetésre, vidámságra ösztönöz, segít a koncentrálásban, és megkönnyíti az információk feldolgozását. Ezeken túl csökkentheti a depressziót, eltávolíthatja a testben felhalmozódott mérgeket, valamint természetes hashajtó szer is lehet.

Ha fogyni akarsz, vagy csupán megtartani a súlyodat, akkor gondoskodj róla, hogy a konyhád és az étkeződ kellő mennyiségű sárga színt „viseljen”.

Ez nem jelenti azt, hogy most feltétlenül sárga konyhabútort vagy sárga étkezőgarnitúrát kellene vásárolnod, vagy gyorsan sárgára festened a falakat, ha anyagi helyzeted nem engedi. Viszont érdemes sárga kiegészítőket, pl. asztalterítőt, függönyt, székpárnát, konyharuhát, vázát, szalvétát, bögrét, tányérokat… vásárolnod.

Fogyásra fel!

 

Váljon valóra minden álmod!

Juhász Ildikó Kíra térelemző, motivációs mentor

 

Ha szeretnél még hasonló témákról olvasni: https://www.juhaszildikokira.hu/

süti beállítások módosítása