Váljon valóra minden álmod!

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Vigyázz a válás kifehérít!

2019. február 16. - Juhász Ildikó Kíra

Magyarországon évente kb. 24.000-25.000 között van a válások száma, amit nagyobb mértékben a hölgyek kezdeményeznek.

Számos alkalommal volt lehetőségem válás utáni "hölgylakásokban" térelemzést végezni. Arra a felismerésre jutottam, hogy ilyenkor a hölgyek vonzódása sokkal erősebb a fehér színhez, mint általában.

A fehér színről leginkább a tisztaság (tiszta, mint a hó), a nyugalom, a béke, és az elegancia jut az eszünkbe, de a válás után kicsit másért is kedvelt ez a szín.

Ebben a nehéz, kilátástalan, és fájdalmas élethelyzetben még nem világos, hogy merre is haladjon tovább az élet. Azt is mondhatnám, hogy ez egy tiszta lappal "újra"indulás az életben.

De úgy is fogalmazhatnék, hogy a nagy mértékű csalódás, megbántottság miatt egyelőre semmit sem szeretnének a frissen elvált hölgyek megmutatni magukból.

Amint végigmentek a gyász szakaszain (tagadás, harag, alkudozás, szomorúság, továbblépés) és elengedték a múltat, megbocsátottak maguknak és a volt párjuknak is, valamint megfogalmazták az új céljaikat, arra lesznek figyelmesek, hogy egyre több színes lakberendezési tárgyat és kiegészítőt vásárolnak az új otthonukba.

Ha ebben a cipőben jársz, akkor kérlek légy türelmes magaddal, és hagyj elegendő időt a gyász szakaszaira és a megbocsátásra. Ha átugrasz a gyász egyik szakaszán, vagy nem bocsátasz meg magadnak és másoknak, akkor sajnos megnehezítheted a jövőbeli párkapcsolati boldogságod megvalósulását. 

Váljon valóra minden álmod!
Juhász Ildikó Kíra térelemző, motivációs mentor

 Amennyiben szívesen olvasnál még hasonló témákról: https://www.juhaszildikokira.hu/

 

süti beállítások módosítása