Váljon valóra minden álmod!

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Juhász Ildikó Kíra térelemző, író

Eleged van a szürkeségből? Tavaszi megújulásra vágysz?

2019. március 09. - Juhász Ildikó Kíra

Otthonod sokkal nagyobb hatással van rád, mint gondolnád. Bizonyára hallottad már a mondást, hogy „ahogy kint, úgy bent”. Tapasztalatom szerint sokkal könnyebb az életterünk megújításával elindítani a saját belső változásunkat. Ha a környezeted változik, akkor annak hatására benned is változások indulhatnak el. De hogyan is indítsd el a tavaszi megújulás programodat az otthonodon keresztül?

Első lépésként dobd ki vagy ajándékozd el az otthonodban fellelhető felesleges tárgyakat (2 éve fel nem vett ruhák és cipők, lejárt újságok, nem kedvelt dvd-k, nem szeretem lakberendezési tárgyak, nem tetszett könyvek, régi ártó fotók, feleslegesen tárolt iratok, stb.): https://juhaszildikokira.blog.hu/admin/post/edit/14657861

Második lépésként végezz egy alapos nagytakarítást az otthonodban, majd húzd el a függönyöket és szellőztess egy nagyot.

Harmadik lépésként csinálj egy extra helyiségtisztítást. Minden esemény, ami valaha megtörtént az otthonodban (viták, kiabálások, szakítás,..) energia lenyomatot hagy az életteredben. Éppen ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen energetikailag is megtisztítsd az otthonodat.

Csak természetes anyagokból készült füstölő pálcát vásárolj! Ne piacon, ne kétes üzletekben vásárold meg, ha biztos eredményt szeretnél elérni. (Én innen szerzem be, mert itt garantált, hogy 100%-ban természetes anyagból készülteket találsz: https://florasense.hu/tertisztitas ) Válassz a hangulatodnak megfelelő illatot! 

Nekem nagy kedvencem a szantál, a zsálya, az ylang-ylang, a pacsuli és a jázmin. A zsálya az egyik legelterjedtebb tértisztításra használt növény. Két fő fajtája van: közönséges kerti zsálya és fehér zsálya. Ha új lakást szentelsz fel vagy új albérletbe költözöl, akkor használj fehér zsályát, mert az garantáltan kitisztítja az előző lakók negatív rezgéseit.

Tértisztítást kizárólag jó fizikai, érzelmi és szellemi állapotban végezz egy kiadós fürdés vagy zuhanyzás után. Laza, tiszta és kényelmes ruházat az ideális, lehetőleg papucs nélkül zokniban, ékszereidet pedig  inkább vesd szépen le.

Ha kiválasztottad az illatot és meggyújtottad a füstölőpálcát, akkor mond ki hangosan, hogy az a célod ezzel a rituáléval, hogy megtisztítsd az otthonodat a negatív rezgésmintázatoktól, békés hangulatot és harmóniát teremts. Kezd a rituálét a bejárati ajtótól, minden helyiségben és minden sarokban állj meg, időzz egy kicsit a füstölővel. Akkor vagy kész, ha visszajutottál a bejárati ajtóig. Ha van pincéd és padlásod, akkor azt se hagy ki. Ebben az esetben indulj a pincéből, majd a lakótér következzen, és a végére maradjon a padlás. A folyamat során figyelj arra, hogy nehogy tűzkárt okozz. Tapasztalatom szerint minimum 3 havonta, de inkább gyakrabban érdemes energetikai tisztítást végezni füstölő pálcával a harmonikus otthonért. Tértisztítás után jó lenne, ha vennél egy langyos, tengeri sós fürdőt.

Várandós kismamáknak nem ajánlott tértisztítást csinálniuk! Ha allergiás vagy a füstölőre vagy légzőszervi problémáid vannak, akkor a füstölőnk kívül más megoldás is létezik az otthonod energetikai tisztítására. Ugyanúgy menj végig az otthonodon és füstölés helyett mindössze annyit kell tenned, hogy tapsolsz, ezzel emelheted a tér rezgésszintjét. Ugye milyen egyszerű és ugyanakkor nagyszerű tértisztító megoldás?

Hamarosan jön a folytatás…

Váljon valóra minden álmod!

Juhász Ildikó Kíra

térelemző, motivációs mentor

További térelemzéssel kapcsolatos érdekességek a könyvemben, a Ciao múlt, helló jövő!-ben és itt olvashatóak: https://www.juhaszildikokira.hu

 

süti beállítások módosítása